søndag 5. august 2012

Romantisk kappeskjørt

2012-08-05201042Dette skjørtet er til min niese som snart fyller 6 år. Hun går mye i duse farger, og mye brun- og rosafarger. Skjørtet er derfor sydd i en litt dempet gråbrun babycord og en nydelig støvet rosa heklet blonde. Pynta med en blondebit og en blomsterknapp nederst. Synes skjørtet ble riktig så fint, og størstejenta mi har allerede bestilt et likt skjørt.

I livet er det fastsydd strikk og et fløyelsbånd. Får ikke til å plassere navnelappen min her, synes det blir urolig med flere lapper på. Inni er det allerede to lapper, en med størrelse og en med vaskeanvisning. Litt dumt, men pytt pytt.

Blonde og knapp i falden nede:



Jeg sydde knapphull i linningen til båndet. Presterte å sy knapphullene fra vrangsiden, så knapphullene er finere inni linningen enn utenpå... Får håpe ingen har tenkt å studere skjørtet med lupe. Den fine størrelseslappen fra lykkedragen markerer midt bak, og kan brukes til å skrive navn på.


Mønster: Ottobre 1/2009, størrelse 122/128.
Stoffer: tror corden er fra stoff og stil, men er jammen ikke helt sikker. Blonden er fra en quiltebutikk i nabolaget. Knappen tror jeg er fra textart.

Ingen kommentarer: